The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kuruluşların bir parçkakımı şeklinde evetğundan harbi şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile alışverişlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yerı sıra son grado farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve kamu bünyelarında müstacel perese ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda meslek kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca metodik olarak yoklama etmeli ve Yangın Merdiveni Kapısı kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz başüstüneğundan sakıncasız olmalısınız.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkırmızııştığından emin olunmalıdır.

Yaygınliği 80 cm evet da henüz azca olan merdivenlerin sırf bir nispetle korkuluk yeterlidir. Yangın merdiveni kovası ve yangın asayiş holüne canlılık ve mekanik donanım şaftı kapakları açılamaz.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı çın hareket kelime konusu başüstüneğu yürekin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete destur vermesi gerekir.

Report this wiki page