Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, ekseriya her seviyede istikamet değkonutiren bir kol açılı iniş ve merdiven içerir ve yetersiz veya sıkışık alanlarda alanın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı profesyonel şekilde gestaltlması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe hata strüktürlmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman tenha kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu mimarinın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page